برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خیلی خوشحال کننده و خوب هست که وقت میگذارید و نظر میدید چون هر بحثی ولو انتقادی که مطرح میشه در واقع یک سوالیست که در ذهنتون بوده و به اون پاسخ داده میشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد بحث تکنولوژی ها عرض کردم نه همه تکنولوژی ها ( طبیعتاً به خاطر قیمت بالاتر ! ) ولی خیلی هاشون نسبتاً مشابه هست برای مثال توی همین مادربرد شما اکثر تکنولوژی های به کار رفته را روی GD45 هم مشاهده می کنید و این موضوع را میتونید از صفحات محصول در شرکت سازنده هم ببینید .
اما سیستم پیشنهادی بر اساس این مادربرد یا GD45 ( بسته به سطح کاربر )
Mobo : MSI Z87-GD45 - 740
OR
MSI Z87-GD65 - 850
CPU : Intel Core i5 4670K - 690
RAM : GSKILL 2*4GB 2133 Mhz ARES Series : 350
HDD : Seagate 1TB 64MB Buffer SATAIII - 200
Power Supply : GREEN GP600A-EU : 225
Graphic Card : MSI N760 OC 2GB - 1000
با کانفیگ GD65 در میاد : 3315 و با GD45 در میاد 3205 .
مانیتور نخواد که با بقیه متعلقاتش نزدیک 3400-3500 در میاد و مانتیور هم بخواد کمی از 4 بیشتر میشه ...
دقت کنید قطعاتی که من بالا در نظر گرفتم براش هیچ کدوم High End نیستند کما اینکه خود مادربرد High End نیست اصلاً و Mid Range هست !!! باز هم تاکید میکنم چون قیمت قطعات کامپیوتری سه برابر شده به این شکل نیست که یک کالا به اشتباه High End حساب بشه بلکه باید با در نظر گیری بقیه قطعات و رده ها گفت .
مادربرد ASUS Maximus VI Hero هم هر چند اصلاً جای بحثش اینجا نیست چون بررسی تخصصی نکردیمش اما لازم به ذکر هست که رقیب این مادربرد در MSI مادربرد MSI Z87 MPower هست "شاید" ( هیرو بین GD65 و MPower قرار داره از نظر قیمت و باید GD65 دقیقاً توی ایران باشه و سه مادبرد بررسی بشند تا بشه نظر تخصصی داد ) و این مادربرد هم "ممکنه" گزینه مناسبی باشه نسبت به قیمتش ، چون تست نکردیم نظری نمیشه داد دقیق .
چیزی که میخوام جمع بندی کنم روی این صحبت ها اینه که یکی باز هم اشتباه نگیریم ، همه چیز چند برابر شده توی ایران ( نزدیک سه برابر حالا یکم بیشتر یا کمتر ) به خاطر تغییر ارزش ریال نسبت به دلار و این موضوع تغییری در تعیین روند اینکه یک کالا High End هست یا Mid Range انجام نمیده چون یک کالا با سایر محصولات و قیمت های موجود بررسی میشه ==> GD65 یک مادربرد Mid Range هست ...
مسئله بعدی هم اینکه GD45 و GD65 باز هم به نسبت قیمت هایی که دارند به نظر شخصی بنده و نظر بررسی کننده کالا های خوش قیمتی هستند با توجه به کارایی ای که ارائه میکنند و امکاناتی که دارند ( دلایل را پیشنهاد میکنم توی بررسی بخونید ) . حالا این به این معناست که آیا کالا دیگه ای از شرکت دیگه ای با این کارایی پیدا نمیشه ؟ چرا ! ممکنه بشه و ما همیشه " یک " گزینه مناسب شاید نخواهیم داشت و اونجا دیگه سلیقه کاربر و امکانات مورد نظر و در نهایت بودجه اش هست که هر شخصی با توجه بهش جهت گیری میکنه و ممکنه ما دقیقاً توی رنجی چند تا کالای مناسب و خوش قیمت داشته باشیم ...
پس اگه دارید بحث قیمت مناسب به کارایی را به نسبت دلار و اوضاع قدیم مقایسه میکنید ، به هیچ وجه درست نیست اما اگه دارید کارایی را با مدل های مشابه و بازار فعلیمون بررسی میکنید بحث دیگریست ...
تا اینجا باز هم ممنونیم از شما عزیزان و به خصوص رضا عزیز که پیگیر هستند و قیمت های خوبی هم در اختیار ما گذاشتند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks